Foto: Lill Vivian Hansen

PRESSEMELDING FRA TOTAL BRANNSIKRING AS, Alta 05.10.2021
Det branntekniske rådgivningsselskapet Total Brannsikring AS har i dag blitt kjøpt av Firesafe AS, og vil fra 2022 inngå som en del av Firesafe Consulting.

Dagens eiere i Total Brannsikring AS ser store positive synergier for våre kunder og samarbeidspartnere ved å bli en del av Firesafe Consulting fra 2022. Vi blir da ankeret i nord, i et nå landsdekkende Firesafe Consulting. Da vil vi kunne gi enda bedre branntekniske tjenester til våre kunder i fremtiden. Dette har vært det aller viktigste for oss når vi har tatt valget med å overdra selskapet til en solid eier.

I en tid da det er vanskelig å få rekruttert branningeniører, vil Firesafe med sine over 50 stk. brannkonsulenter bidra til at vi får bedre kapasitet og kan påta oss enda flere prosjekter i fremtiden. Vi kommer inn i et miljø med bred og sterk brannfaglig kompetanse, hvor vi får ta del i Firesafe Consulting sin utvikling av digitalisering og BIM prosjektering innen brannfaget. Noe som kan være utfordrende for et lite selskap å klare alene.

Via Firesafe Consulting vil vi også kunne tilby våre kunder og samarbeidspartnere utvidede tjenester innen brannfaget, som gir nye muligheter på mange områder; prosjektering av nød- og ledesystemer, brannalarm, slokkeanlegg, elektronisk branndokumentasjon, kontroll-og vedlikeholdsfunksjoner av eksisterende bygg, samt totalavtaler for byggeiere.

Viktigst av alt til deg som trofast kunde; VI er fortsatt her med den samme lokale kompetansen som vi har opparbeidet oss gjennom snart 30 år, og DU vil fortsatt treffe de samme personer og få de samme gode løsninger og svar som tidligere, bare enda bedre nå som vi har et større team i ryggen.

Vi gleder oss til tiden fremover, og lover at du som kunde og samarbeidspartner fortsatt vil kunne høste av vår erfaring som de beste branntekniske rådgivere i vår landsdel.

Vi ser frem til et fortsatt tillitsfullt og godt samarbeid i tiden som kommer!

Mvh. Daglig leder i Total Brannsikring AS, Bengt Slettli


Foto: Lill Vivian Hansen

Om Firesafe AS
Firesafe er ledende innen brannsikring i Norden med en omsetning på vel 1,0 mrd kr. og har over 800 ansatte og 25 kontorer i hele Norden. Hovedkontoret ligger på Lørenskog utenfor Oslo. De siste årene har bedriften vokst betydelig gjennom organisk vekst og oppkjøp.

«Sammen med Total Brannsikring blir vi et landsdekkende brannrådgivningsfirma og vil kunne bistå våre kunder med prosjekter over hele landet. Total Brannsikring har en god markedsposisjon i Troms og Finnmark, og vil også tilføre oss mye, særlig på oppfølgning av prosjekter i byggefasen. Vi har samarbeidet med Total Brannsikring i flere år og tenker at vi utfyller hverandre på en veldig god måte» sier adm.dir. i Firesafe Morten Ameln.